Muela Kniver

Muela ble startet av Eladio Muela León på midten av 1950-tallet, inspirert av suksessen han gjorde med sin håndlagde 38-delers foldekniv han lagde på Empetrol fabrikken hvor han jobbet på den tiden.
I dag produseres Muela i Argamasilla de Calatrava, hvor fabrikken opptar et område på mer enn 5000 m2, og de er utstyrt med de mest moderne fremstillings- og bearbeidingssystemer som produserer mer enn 350.000 enheter per år. Helt siden Muela oppstod har deres produkter; Luksus, håndlagde, sportslige, taktiske kniver og foldekniver for jakt, blitt solgt også til land utenfor Spania. I dag eksporteres rundt 70% til mer enn 50 land i fem kontinenter.
Muela er i dag en av referansefabrikkene innen håndlagde kniver for jakt, både i Spania og resten av verden - og deres kniver er høyt verdsatt for sin enestående kvalitet. Muela har i dag over 500 modeller av kniver. De fleste av disse er bestillingsvarer med 6-8 ukers leveringstid. På denne siden vi du finne de knivene som er lager førte. Vi vil over tid legg opp alle kniver fra Muela              

Full mundur distribution er Importør og distributør av Muela sine produkter i Norge og Sverige.