Full mundur®

Full Mundur er en norsk produsent som spesialiserer seg på jakt- og friluftsklær, utstyr og tilbehør. Selskapet ble etablert i Norge i 2014 og vi lanserte våre første jakt klær i det norske markedet i 2020 etter 6 år med design og utvikling. Full mundur har raskt opparbeidet seg et solid rykte for å levere produkter av høy kvalitet skreddersydd for jegere og friluftsentusiaster. Full mundur sine fabrikker har produsert jakt og friluftstøy siden 1984 og har meget god kjennskap til marked og trender. Vi utvikler våre klær i samarbeid med erfarne norske og svenske jegere.

Vårt omfattende sortiment inkluderer jaktdresser, jakke- og bukse-sett, Leafy Suit, skjorter, luer, hansker og annet tilbehør, som alle er designet for å være slitesterke, funksjonelle og tilpasset ulike værforhold og jaktforhold.

Vi legger stor vekt på teknologiske innovasjoner, bruk av materialer av høy kvalitet og design som tar hensyn til de spesifikke behovene til de som er engasjert i jakt og friluftsliv. Våre produkter er tilgjengelige internasjonalt, og vi har et stadig voksende nettverk av forhandlere som selgere våre produkter.

Velg Full Mundur for pålitelige, innovative og komfortable løsninger som møter kravene til et aktivt liv utendørs. Kvalitet til fornuftig pris.